Nieuws

Rosmalense judoka’s kampioen Zuid-Nederland bij teamwedstrijden

www.rosmalensejudoclub.nl

Tijdens de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen judo voor teams onder de 15 jaar heeft het gelegenheidsteam van de Rosmalense Judo Club / Essink Eindhoven de kampioenstitel behaald.

In het teamkampioenschap draait het om het teamresultaat. Zeven judoka’s in zeven verschillende gewichtsklassen strijden tegen judoka’s van de andere teams. Er is dus een maximum van zeven punten te behalen per wedstrijd. Het was enorm spannend want beide finalisten hadden tot aan de finale nog alle teamwedstrijden gewonnen.

Hoewel de Rosmalense judoka’s in de finale op 3-0 achterstand kwamen, wisten ze de laatste vier wedstrijden binnen te slepen waardoor ze met 4-3 de overwinning binnenhaalden. Met een mooie kampioenstitel en een ticket voor het NK-teams op zak keerden trainer Bodhi Hendriks, Tyrese Kasantirto, Lars Vissers en Nils van de Wetering huiswaarts.

Van harte gefeliciteerd en uiteraard heel veel succes toegewenst op het Nederlands Kampioenschap wat 25 juni in Nijmegen wordt gehouden.



 

Mei vakantie geen judo

14 april 2024
Allen, Op zaterdag 20 april begint de meivakantie. Daarom is er vanaf zaterdag 20 april geen les. De eerste les is weer vanaf… Meer >
 
In Den Dungen werd vandaag het regiotoernooi gehouden bij judoclub Yushi Ghasi. In de kleine maar knusse judozaal deden bijna 160… Meer >
 

Locatie DOJO:
Gymzaal De Troubadour
Mozartlaan 13
5242 HR Rosmalen


Info@rosmalensejudoclub.nl
(algemene vragen)

Wedstrijden@rosmalensejudoclub.nl
(vragen gericht op wedstrijden en toernooien)

Ledenadministratie@rosmalensejudoclub.nl
(vragen over lessen, (wisseling)lesdagen, inschrijvingen/uitschrijvingen en contributie)
Terug naar boven