Regio toernooi RJC

Vanwege de fijne samenwerking en het succesvolle toernooi in 2018 organiseert RJC ook in 2019 het regiotoernooi samen met Van Buel uit Oss.
We zijn nog bezig met de locatie, dus die volgt nog, maar zet 'm in ieder geval alvast in je agenda, want ook dit jaar belooft het weer een mooi evenement te worden waar je bij moet zijn!!!

Het regiotoernooi is bedoeld voor de beginnende en recreatieve judoka vanaf 5 jaar. Dit jaar hebben we de primeur......ook de oudere recreatieve judoka's kunnen zich inschrijven voor ons regiotoernooi, dus aarzel niet en meld je aan om ook (weer) eens de spanning en de beleving van een wedstrijd te ervaren....

Je kunt inschrijven via de inschrijfknop op deze pagina tot en met uiterlijk vrijdag 6 september 2019.
Vul hierbij in ieder geval in: gewicht, geboortedatum, band (kyu) en categorie:
AAA = 1e keer
A = beginner
B = enige ervaring
C= ervaren

Let op, de judoka wordt ingedeeld in pools aan de hand van de opgegeven categorie zodat iedere judoka een eerlijke kans heeft en vooral plezier beleeft aan het toernooi!

Het inschrijfgeld is vanaf 2019 gezet op € 8,00. Dit bedrag kunt u (uiterlijk 6 september) overmaken op:

NL42 RABO 0144 5078 62 t.n.v. Rosmalense Judo Club
ov.v. naam judoka, plaats toernooi en datum toernooi.

Na sluitingsdatum worden geen inschrijvingen meer geaccepteerd, je bent pas ingeschreven als de betaling op tijd binnen is.
LET OP: ALLEEN ONLINE INSCHRIJVEN, DUS NIET IN DE DOJO!

Heeft u vragen, stuurt u dan gerust een mail naar info@rosmalensejudoclub.nl
of neem contact op met de contactpersoon voor de regiotoernooien, Erica Hendriks, 06 27746251.

Aantal inschrijvingen: 4
Inschrijven is mogelijk tot 06-09-2019