Nieuws

Zuid-Nederlandse Kampioenschappen judo -12 jaar: tweemaal zilver en eenmaal brons!

25 oktober 2016
www.rosmalensejudoclub.nl

Voor de leeftijdsklassen – 8 jaar, -10 jaar en –12 jaar werden afgelopen zaterdag de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen judo gehouden in Gilze.


De Rosmalense Judo Club vaardigde 6 judoka’s af en scoorde daarmee drie maal een medaille. Een hele mooie score en dan te bedenken dat de andere drie net buiten podium eindigden….dan mag je trots zijn op de deelnemers in deze jonge deelnemersgroep. Dat belooft wat voor de toekomst.


Tooske Kwaks kwam als eerste judoka van de club op de mat. Strijdvaardig en fanatiek judode zij haar wedstrijden. In de finale bepaalde een beslissing van de scheidsrechters uiteindelijk dat het zilver naar Tooske ging. Een uitstekende prestatie van deze jonge judoka die ook volgend jaar nog in dezelfde leeftijdsklasse mag uitkomen!


Zoë van der Burgt startte als laatstejaars -12. Ook zij wist tot aan de finale alle wedstrijden in haar voordeel te beslissen. Ook zij kon de finalewedstrijd niet naar haar hand zetten waardoor ook voor haar de scheidsrechters uiteindelijk beslisten dat het zilver Zoë toekwam. Zoë presteert al het hele jaar heel solide en dan is een zilveren medaille uiteraard een hele mooie kers op de taart.


Jens van de Wetering heeft na een tijdje wedstrijdpauze de draad weer goed opgepakt. Het trainen wierp echter wel vruchten af want tijdens dit bijzondere toernooi wist hij een mooie bronzen medaille in de wacht te slepen. Super gedaan!


Helaas waren er net geen podiumplaats voor Quinn Hulshof, Ivar Schulz en Ruben van Pinxteren
Voor Ruben was dit toernooi een hele ervaring: zijn eerste grote toernooi en dan ook nog eens zo dicht bij het podium komen…..

Datzelfde gold voor Ivar die zeer voortvarend van start door al zijn wedstrijden tot aan de halve finale vol te winnen. Helaas bleef ook hij daar steken.

Quinn wist mooie wedstrijden te judo-en maar ook voor hem ging de medaille net aan zijn neus voorbij. Toch hebben deze drie jongens gestreden voor wat ze waard waren en kunnen met trots terugkijken op dit bijzondere toernooi. 
www.rosmalensejudoclub.nl
    Wat zijn we super van start gegaan!.... er zijn een paar kleine wijzigingen, dus graag goed… Meer >
 
www.rosmalensejudoclub.nl
Het is gelukt! De aangekondigde overdekte locatie voor de zaterdagtraining is geregeld. (lees de informatie in zijn geheel… Meer >
 

Nieuwsbrief verzonden

12 mei 2020
Afgelopen weekend hebben jullie in je mailbox de nieuwsbrief ontvangen met daarin de nodige informatie over de hervatting van de… Meer >
 
www.rosmalensejudoclub.nl
  Na weken thuis alleen trainen, via onlinetrainingen, zelf een keertje hardlopen of hoogstens via online met je maatjes was… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
06-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
09-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015 - Rosmalense Judo Club | www.rosmalensejudoclub.nl | Bisschop Bekkerslaan 4 | 5242 BN Rosmalen | info@rosmalensejudoclub.nl
Terug naar boven