Uitslagen Regiotoernooi Boekel 06-11-2016

15 november 2016
Zondag 6 november kwamen de jongste judoka's in actie op het regiotoernooi in Boekel. In de eerste ronde van het toernooi stonden vier van onze judoka’s op de mat: Jya Matagora en Reza van Geffen zaten ingeloot in dezelfde poule en wisten in deze poule een mooie derde en vierde plaats in de wacht te slepen. In hun onderlinge wedstrijd werd er niet gescoord. Uiteindelijk bepaalde de scheidsrechter dat de winst naar Jya ging.
Jimi Elfring wist in zijn poule een mooie eerste plaats in de wacht te slepen door de eerste drie wedstrijden op ippon te winnen en in de laatste wedstrijd met een keurige wazari. Ook Jelle Derckx kwam in actie. In zijn poule is hij, ondanks zijn harde werk, helaas net buiten het podium gevallen.
We zijn trots op deze mooie resultaten:
1e prijs Jimi Elfring
3e prijs Jya Matagora
4e prijs Reza van Geffen
5e prijs Jelle Derckx
Van Freek, Luuk, Maurits, Bart en Ruben hebben we helaas geen uitslagen doorgekregen.