Nieuws

Een sterk bezet toernooi in Mierlo: 1x  goud, 1x zilver en 2x brons voor RJC

14 mei 2017 door Miriam van den Boogaard
www.rosmalensejudoclub.nl

Zaterdag 13 en zondag 14 mei vond in Mierlo het 22e Hou Vast Toernooi plaats. Dit is altijd een zeer sterk bezet toernooi met deelnemers uit o.a. Duitsland, Frankrijk, Engeland en België.

Dit toernooi is daarom altijd een uitgelezen mogelijkheid om je als judoka te meten in je vorderingen. Het toernooi is verdeeld over twee dagen. De judoka's van de  Rosmalense Judo Club behaalden enkele mooie podiumplaatsen.


Op zaterdag kwamen Quinn Hulshof, Kalle Postma, Ivar Schulz, Dennis van der Zanden en Tooske Kwaks op de mat.  Het was een drukke dag met veel deelnemers en grote poules.
 

Tooske knokte zich letterlijk naar de overwinning en ging er met het goud vandoor. Ivar behaalde met sterke wedstrijden een  derde plaats.
 

Op zondag namen Lars Vissers,  Kelly van der Burgt, Zoë van der Burgt, Eva van den Boogaard en Peter van den Boogaard deel.

Ook hier werd flink gestreden, in sterk bezette poules. Kelly en  Zoë eindigden helaas net buiten podium. Lars wist enkele mooie partijen te winnen.
 

Eva van den Boogaard wist in de ochtend een fel bestreden derde plaats te behalen. Haar broer Peter wist als tweede te eindigen.

Al met al een  mooi judoweekend met sterk bevochten prijzen. Wij feliciteren de prijswinnaars en hun coaches met dit mooie resultaat.

 

 


 
www.rosmalensejudoclub.nl
    Het rondwarende Corona (COVID-19) virus zal niemand zijn ontgaan.   Om verspreiding van dit virus zoveel… Meer >
 
www.rosmalensejudoclub.nl
Al jaren organiseren de judoverenigingen rondom Rosmalen (en Rosmalen zelf) de regiotoernooien. Om en om wordt er een toernooi… Meer >
 

nieuwsbrief februari 2020

25 februari 2020
Dit keer in de nieuwsbrief een speciale aandacht aan onze trainers, het bestuur en de ontwikkelingen bij de Rosmalense Judo Club Wij… Meer >
 
www.rosmalensejudoclub.nl
Afgelopen weekend werden in Gilze de Zuid Nederlandse kampioenschappen -18 gehouden. RJC was vertegenwoordigd met 3 judoka's. Daan… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
06-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
09-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015 - Rosmalense Judo Club | www.rosmalensejudoclub.nl | Bisschop Bekkerslaan 4 | 5242 BN Rosmalen | info@rosmalensejudoclub.nl
Terug naar boven