Girlpower Rosmalense Judo Club in Gemert 22-1-2017

22 januari 2017 door Miriam van den Boogaard

Het judotoernooi in Gemert is een mooi toernooi in de aanloop naar de regionale kampioenschappen die in februari en maart op de kalender staan. De Rosmalense judoka's behaalden 1x goud en 1x zilver!

Vele judoka’s starten voor het eerst in een nieuwe gewichtsklasse of leeftijdscategorie.

Dat betekent echter niet dat je geen kans maakt op een podiumplek, dat lieten Zoë van der Burgt en Kelly van der Burgt zien.
Zij toonden echte girlpower door beiden het podium te bereiken.

Zoë won als eerstejaars -15 jaar een mooie zilveren medaille en Kelly als eerstejaars -18 veroverde het goud!

Dat biedt perspectief.

En hoewel de andere Rosmalense judoka’s niet het podium betraden, kunnen ook zij terugkijken op een prachtige ervaring. Ook zij hebben hele mooie wedstrijden laten zien.
Maar de meiden gingen met de eer strijken. Zij lieten zien dat zij hun mannetje staan op de judomat.

Girlpower bij RJC!