zomervakantie 2017 maar zover zijn we nog niet!

24 juni 2017 door Miriam van den Boogaard
De zomervakantie komt al snel dichtbij. Maar zover zijn we nog niet!

Nog even wat zaken op een rijtje.

Er gaan nog wat spannende weken aan vooraf want niet alleen de scholen hebben hun proefwerkweek, ook bij de Rosmalense Judoclub staan de laatste weken in het teken van examens: de band- en slipexamens.

Daarnaast is er in het weekend van 24 juni een toernooi en trainingsstage in Luxemburg waaraan vrijwel het hele wedstrijdteam deelneemt.
Op 1 juli nemen we afscheid van onze wedstrijdtrainer Bodhi Hendriks. Dit gebeurt in de dojo tijdens zijn laatste wedstrijdtraining.
Op 8 juli nemen we afscheid van trainer Bert Hendriks want ook hij keert na de zomervakantie niet terug als trainer bij RJC. Dit afscheid is op 8 juli tijdens de bootcamp.
We zullen beide trainers missen maar zijn ervan overtuigd dat de vervanging prima is geregeld.

Nog een keer op een rijtje:

24-25 juni trainingsstage Luxemburg
1 juli afscheid Bodhi
8 juli afscheid Bert en Bootcamp op de Zandverstuiving (aanvang 10.30 einde 12.30)
vakantieperiode start na de bootcamp (8 juli) t/m 25 augustus.
De eerste lessen starten op dinsdag 29 augustus.
Let op: schrijf je nog in voor de toernooien, veel inschrijfdata verlopen kort na de start van het nieuwe seizoen.

Wij wensen al onze leden veel succes in deze spannende weken en enorm veel plezier tijdens de vakantie.