Afscheid van een gepassioneerd wedstrijdtrainer

23 juli 2017 door Miriam van den Boogaard
Zaterdag 1 juli was het de laatste keer dat Bodhi Hendriks zijn wedstrijdteam trainde….en hij liet er geen misverstand rondom ontstaan…deze training zou ze bijblijven.

Tijdens de training werkten de judoka’s zich in het zweet met een circuittraining, waarbij Bodhi niet vergeten was welke zware oefeningen zij hem hadden laten doen tijdens de toernooiafsluiting in Luxemburg.

Nog twintig minuten techniek training van de nieuwe trainer Bruno Čulo erachteraan en de rest van de zaterdag geen stap meer kunnen zetten… tja zo’n laatste training blijft je wel bij.

Het was een afscheid waaruit duidelijk het respect en de waardering sprak die de judoka’s, ouders en bestuur voor Bodhi voelen. Bodhi heeft het wedstrijdteam absoluut op een hoog niveau gebracht, kijk maar eens naar de mooie wedstrijdresultaten die worden gehaald.

Wij wensen Bodhi veel succes met zijn maatschappelijke carrière en hebben er alle vertrouwen in dat het ook daarin wel goed zit! Dit soort bikkels kunnen we in onze maatschappij goed gebruiken.

Bedankt voor een hele mooie basis voor de wedstrijdjudoka’s.