100% score in Antwerpen

03 december 2017 door
Het Internationale Ippon trophy 4kids in Antwerpen was dit weekend de arena voor alle jonge judoka's uit Belgie maar ook (ver) daarbuiten.
Lees voor de resultaten van RJC verder onder meer>

Naar dit goed georganiseerde toernooi was coach Bruno Čulo met een 5-tal judoka's van de Rosmalense Judoclub heengereisd.

Hidde Zeeuwe, Luuk Donders en Yordi de Wild beten de spits af in de vroege ochtend. Alledrie zaten ze in verschillende poules.
Yordi weet vandaag snel zijn partijen te beslissen en verslaat al zijn tegenstanders. Yordi wint daarmee het goud.
Hidde had er al met een schuin oog naar gekeken en doet het kunstje feilloos na. Na een paar fraaie ippons wint hij ook het goud.
Luuk is nog niet zo lang met wedstrijdjudo bezig maar weet met een mooie winstpartij het brons mee naar Rosmalen te slepen. Dit belooft wat voor de toekomst.

In de middag was het de beurt aan Mitchell Koevoets en Ivar Schulz.
Mitchell weet de eerste partij te winnen maar verliest de tweede op een straf (shido). De derde plek is daarna nog het hoogst haalbare maar weet het brons toch om zijn nek mee te nemen.
Ivar is zeer goed in vorm vandaag en verslaat al zijn tegenstanders met ippon. Een gouden plak is het resultaat.

Coach Bruno is dik tevreden over de resultaten.

Volgende week de clubkampioenschappen in onze eigen dojo!

Wat zijn we super van start gegaan!.... er zijn een paar kleine wijzigingen, dus graag goed… Meer >

Het is gelukt! De aangekondigde overdekte locatie voor de zaterdagtraining is geregeld. (lees de informatie in zijn geheel… Meer >

Nieuwsbrief verzonden

12 mei 2020