tweemaal een kampioenstitel voor Sanne Tadema!

19 februari 2018 door Miriam van den Boogaard

Zwaar deelnemersveld in Rijen, maar toch nog een mooie kampioene!Zondag 19 februari werd in Rijen het Sprokkeltoernooi georganiseerd. Ook de judoka’s van de Rosmalense Judo Club deden hieraan mee. Het deelnemersveld was zwaar en leverde mooie wedstrijden op.

Onze judoka Sanne Tadema werd kampioen.
Kalle Postma wist nog zeer dicht bij het podium te komen maar haalde deze net niet. Mitchell, Joey, Jonas, Yordi en Reza lieten een paar mooie partijen gezien maar het zware en grote deelnemersveld was echt te sterk. Uiteindelijk gaat het er niet om dat je kampioen wordt (al is dat zeeeer mooi meegenomen) maar dat je leert van je fouten en daarmee aan de slag gaat. Coach/trainer Bruno Čulo gaat hier weer zeker mee verder aan de slag!

Overigens wist Sanne ook vorige week een prachtige kampioenstitel te behalen in Vlaardingen. Terwijl menigeen zich stortte in het Carnaval, nam Sanne deel aan een groot internationaal toernooi. Geweldig gedaan Sanne! We zijn trots op je.