Sanne Tadema wint brons tijdens Open Capelse

21 april 2018 door Joey de Wild
Capelle a/d Ijssel - Op de eerste dag van de Meivakantie was RJC met een 5-tal wedstrijdjudoka's naar Capelle a/d Ijssel getrokken om daar mee te doen aan de Open Capelse. Een toernooi dat bekend staat om een groot en sterk deelnemersveld uit de Randstad. Coach/trainerBruno Čulo was natuurlijk er weer bij en zag Sanne Tadema in een nieuwe klasse voor haar de bronzen plak pakken.

Reza van Geffen, Yordi de Wild, Hidde Zeeuwe en Ivar Schulz weten nog wedstrijden te winnen maar halen vandaag (net) het podium niet. In de Meivakantie zijn een paar judoka's actief in het buitenland; Kalle Postma en Ivar Schulz reizen af naar Zweden waar ze zullen deelnemen aan de Budocup Nord in Lund. Joey en Yordi de Wild vertrekken naar Kroatie waar ze zullen deelnemen aan een toernooi in Split. Heren veel succes en ook de rest een fijne vakantie. Bruno, namens kinderen en ouders bedankt voor je aanwezigheid en ondersteuning van onze judoka's, Sanne gefeliciteerd met je prijs!