Rosmalense Judoclub draait warm in Susteren.

30 september 2018 door -
Na een lange en welverdiende vakantie is het vaak lastig om het sporten weer op te starten. Elke week weer meerdere keren trainen om weer fit te worden, of te blijven natuurlijk. En dan dient het eerste toernooi van het seizoen weer aan, kijken waar je staat en vooral wat hebben je tegenstanders gedaan en bijgeleerd in de tussentijd. De aftrap was in Susteren (Limburg) waar het 8e BCSS toernooi werd gehouden door Judoclub Samurai. Coach Gunther was met een 5-tal judoka's hierheen getrokken. Maurits Schreuder mocht als eerste de mat op en verslaat al zijn tegenstanders zodat hij op de hoogste trede mocht plaatsnemen en met de grootste beker naar huis ging. Yordi de Wild was nog niet goed wakker bij zijn eerste partij en verloor deze. Dit maakte hij in de herkansingen meer dan goed en pakte zodoende nog de 2e plaats. Hidde Zeeuwe was voor de vakantie al goed bezig en trok deze lijn moeiteloos door vandaag en pakte de 1e prijs in zijn poule. Ivar Schulz maakte vandaag maar 1 foutje en wordt knap tweede. Jens van de Wetering sluit de dag af in een sterke poule en wordt daarin 3e. Iedereen heeft vandaag een podiumplaats gepakt, dit is natuurlijk niet het belangrijkste maar maakt het wel net iets leuker! Coach Gunther was meer dan tevreden en zag dat iedereen klaar is voor het nieuwe seizoen. Gunther bedankt voor het coachen!