Nieuws

RJC slaat toe in Uden!!

07 oktober 2018
www.rosmalensejudoclub.nl

Vandaag deden 7 van onze judoka’s mee aan het regiotoernooi in Uden. Helaas kon Thierry er niet bij zijn vanwege een blessure, beterschap Thierry!

Kjell beet het spits af in de eerste ronde. Hij had een paar ongelofelijk mooie stoeprandjes erbij waarmee hij mooie punten maakte, dit leverde hem een tweede plaats op.

In de tweede ronde stonden 5 van onze judoka’s op de mat, Jelte won maar liefst 3 partijtjes en werd gedeeld tweede. Bjarne was met zijn uchi mata’s te sterk voor zijn tegenstanders en werd eerste, evenals Julian die met een paar supermooie heupworpen al zijn tegenstanders de baas was. Merijn en Yfke hebben ook mooi judo laten zien en gaan zeker de volgende keer op het podium komen, hun inzet verdient een podium plek.

De laatste die vandaag uitkwam voor RJC maar zeker niet de minste was Tygo, ook Tygo heeft superhard gewerkt en waarschijnlijk vandaag de grootste overwinning behaald door het plezier in de wedstrijdjes weer terug te vinden. Supergoed gedaan vandaag Tygo!

 


Onze judoka’s hebben vandaag mooi judo laten zien en goed en met veel inzet gestreden, mede dankzij onze coaches Nils (tevens scheidsrechter) en Ivar die hen met veel enthousiasme vóór, tijdens en na de wedstrijdjes goede tips gaven.

Allemaal proficiat met jullie mooie prijs, goed oefenen bij meester Michel en Bruno en dan gaan we de volgende keer weer voor een paar mooie wedstrijdjes.

Nils en Ivar bedankt voor het scheidsrechteren en coachen, de kinderen én ouders vonden het fijn dat jullie langs en op de mat stonden.


 
www.rosmalensejudoclub.nl
    Het rondwarende Corona (COVID-19) virus zal niemand zijn ontgaan.   Om verspreiding van dit virus zoveel… Meer >
 
www.rosmalensejudoclub.nl
Al jaren organiseren de judoverenigingen rondom Rosmalen (en Rosmalen zelf) de regiotoernooien. Om en om wordt er een toernooi… Meer >
 

nieuwsbrief februari 2020

25 februari 2020
Dit keer in de nieuwsbrief een speciale aandacht aan onze trainers, het bestuur en de ontwikkelingen bij de Rosmalense Judo Club Wij… Meer >
 
www.rosmalensejudoclub.nl
Afgelopen weekend werden in Gilze de Zuid Nederlandse kampioenschappen -18 gehouden. RJC was vertegenwoordigd met 3 judoka's. Daan… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
06-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
09-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015 - Rosmalense Judo Club | www.rosmalensejudoclub.nl | Bisschop Bekkerslaan 4 | 5242 BN Rosmalen | info@rosmalensejudoclub.nl
Terug naar boven