leuke opbrengst Rabobank Clubkascampagne

22 oktober 2018 door Miriam van den Boogaard

Enkele maanden terug vroegen we alle Rabobank-rekeninghouders om een stem uit te brengen op  de Rosmalense Judo Club, en daarnaast om iedereen die ze kennen daartoe over te halen.

We hebben daarmee een leuk bedrag van € 363.66 weten op te halen met in totaal 87 stemmen.

Leuk toch!!

Bedankt iedereen die heeft gestemd op onze club….enne….. mocht het je ontschoten zijn dan kan de opbrengst van de clubkascampagne volgend jaar misschien nog wel groter zijn. Regel daarom alvast dat je e-mailadres bekend is bij de Rabobank, dan ontvang je de volgende keer automatisch bericht.

We hebben de trainers gevraagd om goed na te denken welke trainingsmiddelen we hiervoor gaan aanschaffen….. we zijn benieuwd.