RJC@ het 6e Internationale Residentietoernooi Den Haag

10 november 2018 door -

Een Judotoernooi verdeelt over 2 dagen met meer dan 1000 deelnemers uit verschillende landen, dit is in het kort het 6e Adidas Internationale Residentietoernooi. Dit in dezelfde arena waar volgende week de Grand-prix gaat plaatsvinden waar alle "groten' uit de judowereld aan deelnemen. Prijzen werden uitgereikt door topjudoka Simeon Catharina

Coach Gunther had 5 judoka's meegenomen naar dit groots opgezette toernooi in Den Haag. Maurits Schreuder wint 3 partijen en verliest er eentje door onderschatting van de tegenstander. Omdat al zijn poulegenootjes evenveel winnen en het onderling resultaat ook nog hetzelfde is worden ze alledrie tot kampioen uitgeroepen en krijgen ze allemaal een gouden plak.

Sanne Tadema heeft vandaag ook geen moeite met haar tegenstandsters. 1 partij eindigt onbeslist en de scheidsrechtersbeslissing valt in haar nadeel uit. Ze wordt 2e van haar poule.

Hidde Zeeuwe en Yordi de Wild zitten nog steeds in dezelfde categorie, gelukkig komen ze alletwee in een andere poule terecht. Hidde weet knap zijn wedstrijden te winnen op één na en verdient zo het zilver. Yordi de Wild weet al zijn tegenstanders te verslaan en wordt daarmee kampioen van zijn poule.

Ivar Schulz zit in een zeer grote U15 poule, zijn eerste wedstrijd tegen de uiteindelijke kampioen van die klasse gaat helaas verloren. Ivar weet nog een paar wedstrijden te winnen maar strandt uiteindelijk in deze poule voor het podium.

Iedereen mag weer trots zijn op zijn of haar resultaten op dit sterk bezette toernooi! Coaches Gunther Schulz, Srecko Culo en Salko Rokic bedankt voor jullie inzet vandaag voor het begeleiden en coachen van onze judoka's.

Wat zijn we super van start gegaan!.... er zijn een paar kleine wijzigingen, dus graag goed… Meer >

Het is gelukt! De aangekondigde overdekte locatie voor de zaterdagtraining is geregeld. (lees de informatie in zijn geheel… Meer >

Nieuwsbrief verzonden

12 mei 2020