TopJudo Trainingsstage Rotterdam 2018

30 december 2018 door -
Tussen het zingen van kerstliedjes en het eten van oliebollen zijn er geen reguliere trainingen in onze dojo. Voor hen die willen trainen in deze voor judobegrippen vrij rustige periode zijn er diverse stages in Nederland waar je samen met andere wedstrijdjudoka's kunt trainen om jezelf te verbeteren en om lekker met je sport bezig te zijn.
Eén van de grootste en best bezette stages is de TopJudo trainingsstage in Rotterdam. Alweer voor de 16e keer gehouden en waar meer dan 500 judoka's aan deelnemen uit binnen- en buitenland. Hier doen ook de Nederlandse toppers aan mee zoals Kim Polling en Juul Franssen. Tijdens deze trainingen die verspreidt zijn over 4 dagen draai je randori, dit zijn oefenwedstrijdjes waarin je je technieken kunt verbeteren of die ene worp die je hebt geleerd een keer kunt uitproberen. Omdat deze trainingen 1,5 tot 2 uur duren kun je wel begrijpen dat deze trainingen vrij pittig zijn en daarom werd elke sessie afgesloten met een applaus voor je medejudoka's maar vooral voor jezelf. Je hebt het toch maar mooi gedaan!
Vanuit de Rosmalense Judo Club deden Jonas Cortvriend, Ivar Schulz, Sanne Tadema, Joey de Wild en Yordi de Wild mee. Het waren af en toe zware dagen met vroeg uit bed en hard trainen maar ze hebben er allemaal zeker weer wat van geleerd. Op de mat werden ze begeleid door de trainers van JudoGoes die wij daarom ook zeker willen bedanken voor hun inzet tijdens deze dagen.

Bosnië en Herzegovina, een nog niet door Westerse landen ontdekt pareltje. Waar in het naastgelegen Kroatië al het massa toerisme… Meer >

Op Pinkstermaandag waren we met een groot gedeelte van de wedstrijdselectie te gast bij JudoGoes. Hier werd onder leiding van Cor… Meer >

Zondag morgen 2 juni staat het regiotoernooi Schijndel op het programma. De Rosmalense Judo Club is weer goed vertegenwoordigd, coach… Meer >

RJC@Lund(Zweden)2019