Niet alleen sprookjes in Kaatsheuvel!

27 januari 2019 door -

Het Langstraattoernooi in Kaatsheuvel staat bekend als een goed georganiseerd JBN-toernooi voor de beginnende wedstrijdjudoka. Ook de Rosmalense Judo Club was met een 4-tal judoka's hierheen getrokken onder leiding van de coaches Ivar en Gunther Schulz. Reza van Geffen beet de spits af en knokte zich naar een mooie 2e plaats. De meiden Kayleigh van den Hanenberg en Karlijn Schipper zitten samen in een stevige meidenpoule. Allebei laten ze mooie wedstrijden zien, Karlijn weet er zelfs een paar te winnen, uiteindelijk hebben ze samen een gedeelde 4e plaats. Huub Sleutjes is als laatste aan de beurt, Huub weet een paar schitterende scores te maken en wordt daarmee knap tweede. Iedereen gefeliciteerd met jullie prijs!

Dat judo ook echt iets is voor meiden bleek vandaag wel door de enthousiaste deelname van Karlijn en Kayleigh. Als Rosmalense Judo Club hopen we dat zij ook doorgaan met wedstrijdjudo en dat zij andere meisjes inspireren om (wedstrijd)judo te gaan doen. De Wedstrijdselectie van RJC heeft momenteel één meisje die zich kranig tussen alle jongens staande houdt. Sanne Tadema hoopt dan ook dat er meer meisjes toernooien gaan doen en zodoende ook geselecteerd gaan worden voor de selectie zodat zij niet meer de enige is!

Bosnië en Herzegovina, een nog niet door Westerse landen ontdekt pareltje. Waar in het naastgelegen Kroatië al het massa toerisme… Meer >

Op Pinkstermaandag waren we met een groot gedeelte van de wedstrijdselectie te gast bij JudoGoes. Hier werd onder leiding van Cor… Meer >

Zondag morgen 2 juni staat het regiotoernooi Schijndel op het programma. De Rosmalense Judo Club is weer goed vertegenwoordigd, coach… Meer >

RJC@Lund(Zweden)2019