Nieuws

Rosmalense Judo Club aangenaam verrast door donatie Joannes Bosco Stichting

13 februari 2019 door Miriam van den Boogaard
www.rosmalensejudoclub.nl

 

Hoewel de Rosmalense Judo Club bekend is vanwege de prachtige wedstrijdresultaten van zowel de recreanten als de wedstrijdjudoka’s, ligt onze basis bij het leggen van een stevig fundament  voor ieder kind.

Judo is niet alleen maar een spel of sport. Judo is vooral een stukje opvoeding, karaktervorming, veilig met elkaar werken, technieken oefenen, leren valbreken en je leren verweren. Maar het is ook: leren van elkaar te winnen èn... te verliezen! Kortom, respect krijgen voor elkaar. Kinderen wordt met Judo sociale vaardigheden en discipline bijgebracht. Judo is daarmee van grote toegevoegde waarde in de opvoeding en de ontwikkeling van een kind.
 


De kinderen van de Rosmalense Judo Club leren dat ze met iedereen moeten kunnen trainen: of je nu groot, klein, dik, dun, oud, jong, met of zonder fysieke beperking bent. Ze houden rekening met elkaar en hebben er plezier in om elkaar beter te maken in hun favoriete spelletje.

En de trainers? Die geloven erin dat elk kind zich met judo ontwikkelt tot een prachtige volwassene die met twee voeten stevig in de maatschappij staat. De Rosmalense Judo Club ziet daarom een belangrijke maatschappelijke rol voor zichzelf weggelegd,  door op kleine schaal van grote betekenis te kunnen zijn. Ieder mens telt en ieder kind verdient een stevige basis.

Dat motto sluit aan bij de idealen van  de Joannes Bosco Stichting, Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF die met hun donaties de ontwikkeling van Brabantse jongeren  willen stimuleren.

Wat mooi dat onze idealen zo dicht bij elkaar liggen, en dat we daarom deze mooie donatie mochten ontvangen. We gaan hiervoor zeker een hele mooie bestemming vinden. Dank je wel!


 
www.rosmalensejudoclub.nl
    Het rondwarende Corona (COVID-19) virus zal niemand zijn ontgaan.   Om verspreiding van dit virus zoveel… Meer >
 
www.rosmalensejudoclub.nl
Al jaren organiseren de judoverenigingen rondom Rosmalen (en Rosmalen zelf) de regiotoernooien. Om en om wordt er een toernooi… Meer >
 

nieuwsbrief februari 2020

25 februari 2020
Dit keer in de nieuwsbrief een speciale aandacht aan onze trainers, het bestuur en de ontwikkelingen bij de Rosmalense Judo Club Wij… Meer >
 
www.rosmalensejudoclub.nl
Afgelopen weekend werden in Gilze de Zuid Nederlandse kampioenschappen -18 gehouden. RJC was vertegenwoordigd met 3 judoka's. Daan… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
06-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
09-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015 - Rosmalense Judo Club | www.rosmalensejudoclub.nl | Bisschop Bekkerslaan 4 | 5242 BN Rosmalen | info@rosmalensejudoclub.nl
Terug naar boven