Prachtige resultaten voor jonge judoka’s

18 februari 2019 door Miriam van den Boogaard

Zondag 17 februari 2019, de zon staat stralend aan de hemel. Op deze mooie voorjaarsdag straalt echter niet alléén de zon.

In Sint-Michielsgestel stralen namelijk ook de jonge judoka’s van de Rosmalense Judo Club, hun ouders én niet te vergeten hun trainer en coaches. Zij hebben het namelijk gepresteerd om niet alleen prachtig judo te laten zien, maar ook een heleboel prijzen mee naar huis te nemen.

Houd je vast: want maar liefst 6 eerste plaatsen, 5 tweede plaatsen, 8 derde plaatsen en 3 vierde plaatsen waren voor de judoka’s van de Rosmalense Judo Club. Super gedaan!

Eerste plaats: Huub Sleutjes, Guus Kropman, Jelle Derckx, Neala Janse, Wassim Marouani en Alex Kersten.

Tweede plaats: Bas de Rooy, Layla Jean, Luuk van den Bouwhuijsen, Floris van der Schans en Sterre Elfring.

Derde plaats: Guusje Ketelaars, Kjell Corijn, Jelte van de Pol, Milan van Venrooij, Cris Oomens, Thijs Kohler, Kayleigh van den Hanenberg en Niek te Riele.

Vierde plaats voor Daan Derckx en Karlijn Schipper.

Die kunnen trots thuiskomen, en natuurlijk ook op school hun prachtige prijzen laten zien.

Op de foto staat Huub Sleutjes te stralen op de hoogste trede van het podium!

Allemaal van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

Het toernooi van Berlicum is een groot toernooi waar clubs uit heel Nederland op af komen. Hier kun je je meten hoe anderen… Meer >

Ze zijn in de minderheid: meiden in de wedstrijdsport judo. Maar ze staan hun mannetje, dat is een ding wat zeker is. We spreken Eva… Meer >

Eén van de zalen van het gemeenschapshuis in Den Dungen was vandaag omgevormd tot dojo. In de schaduw van de grote kerk… Meer >

Soevereincup 2019