Open West Brabantse kampioenschappen 2019

10 maart 2019 door -
De Open West Brabantse kampioenschappen gehouden in Wouw staat bekend om het vaak sterke deelnemersveld. Hier komen alle grote clubs met hun judoka's naartoe om zich te meten met de rest. 10 deelnemers deden namens RJC mee. Het was vaak erg lang wachten na het wegen totdat je opgeroepen werd. Sommigen hebben meer dan 3 uur moeten wachten voordat ze aan de beurt waren. Lastig om dan gelijk weer scherp te zijn. Kalle Postma had hier geen problemen mee en verliest alleen de finale. Zilver als eerstejaars -18 is dan zeker niet verkeerd. Julian Pith en Maurits  Schreuder komen elkaar tegen in de strijd om brons wat zuur is. Maurits weet de winst vandaag naar zich toe te trekken. Reza van Geffen knokt zich vandaag ook naar een 3e plaats in een grote poule. Iedereen gefeliciteerd met hun prijs. Daan, Sanne, Jens, Jonas, Yordi, Thierry en Julian hebben goed geknokt en hebben er zeker weer wat van geleerd waar het uiteindelijk toch om gaat. Het was een lange dag voor coach Bruno en willen hem dan zeker ook bedanken voor alle steun op en rond de mat.

Het toernooi van Berlicum is een groot toernooi waar clubs uit heel Nederland op af komen. Hier kun je je meten hoe anderen… Meer >

Ze zijn in de minderheid: meiden in de wedstrijdsport judo. Maar ze staan hun mannetje, dat is een ding wat zeker is. We spreken Eva… Meer >

Eén van de zalen van het gemeenschapshuis in Den Dungen was vandaag omgevormd tot dojo. In de schaduw van de grote kerk… Meer >

Soevereincup 2019