NK Judo -15

06 april 2019 door -
Op zaterdag 6 April werden de Nederlandse Kampioenschappen Judo voor judoka's onder de 15 jaar gehouden. Namens de Rosmalense Judo Club deden Sanne Tadema & Hidde Zeeuwe mee. Het was een hele reis, de kampioenschappen werden helemaal in Leek (Groningen) gehouden. Als eerstejaars meedoen met het NK is al een hele ervaring, hier lopen de beste judoka's van heel Nederland rond. Sanne en Hidde komen niet tot winst vandaag maar hebben er zeker van genoten en weer heel wat bijgeleerd. Coach Bruno heeft de verbeterpunten weer genoteerd waar hij de komende trainingen weer mee verder aan de slag gaat. Ook voor hem was het hele reis en we willen hem dan zeker namens de club hiervoor bedanken!

Coole RJC shirts!

17 april 2019
De bestellijst is doorgegeven aan Nihon en zij gaan ermee aan de slag. De verwachting is dat eind Mei de shirts uitgeleverd kunnen gaan… Meer >

Eén van de zalen van het gemeenschapshuis in Den Dungen was vandaag omgevormd tot dojo. In de schaduw van de grote kerk… Meer >