Soms is het net even niet....

19 mei 2019 door -

Het toernooi van Berlicum is een groot toernooi waar clubs uit heel Nederland op af komen. Hier kun je je meten hoe anderen en jijzelf ervoor staan in de wedstrijdjudo. Vandaag was Bruno met een groot gedeelte van het wedstrijdteam hier aanwezig dus sowiezo een drukke dag om iedereen te coachen. Er werd door iedereen hard zijn of haar best gedaan om het geleerde in praktijk te brengen maar soms lukt het net even niet. Alleen Jens vd Wetering en Yordi de Wild weten nog in de buurt van het podium te komen maar ook voor hun beiden was het net even niet in de grote poules van vandaag. Bjarne, Jimi, Reza, Maurits, Sanne, Jens, Hidde, Yordi, Daan & Kalle hebben allen weer hun verbeterpuntjes genoteerd. Jonas Cortvriend moest helaas geblesseerd thuisblijven, namens iedereen veel beterschap Jonas!

Volgende week staan de Zuid-Nederlandse kampioenschappen Teams op het programma waaraan RJC met een -12 en een -15 team (-15 icm andere clubs) zal deelnemen. De week daarna wordt er deelgenomen aan een trainingsstage & toernooi in Lund (Zweden). Op 2e Pinksterdag zal bijna de gehele selectie afreizen naar Goes waar in samenwerking met JudoGoes een wedstrijdtraining gehouden zal worden onder leiding van Cor Moerman & Bruno Culo.
Het wedstrijdseizoen zal gezamenlijk afgesloten worden in juni met een toernooi & stage in Bosnië en Herzegovina.