Goud en Brons op districtskampioenschappen Teams!

26 mei 2019 door -

Districts kampioenschappen Teams te Gilze

De Rosmalense Judoclub had vandaag zowel een -12 als -15 team op de mat weten te brengen. Het -12 Team bestond uit Bjarne Corijn, Reza van Geffen, Jimi Elfring, Maurits Schreuder, Julian Pith en Thierry Dirks. Na winst op de Sportschool Geelhoed wordt er verloren van het verrassend sterke Haragei. Brons is daarna het hoogst haalbare en de heren doen dit uitstekend! Met 4-1 wordt Essink verslagen. Julian Pith die in een klasse hoger moest judoën scoort met een hele mooie worp ippon. Jongens van harte gefeliciteerd met jullie 3e prijs!!!

Het -15 team was een gelegenheidsteam in samenwerking met judoka's van andere verenigingen (JudoGoes, JVBreskens, VerbuekenSports). Dat coach Bruno hiervan gelijk een goed team wist te smeden bleek al snel, want partij na partij werd gewonnen. In de finale werd knap gewonnen van Brabant Open Judo en kregen deze kanjers het goud omgehangen. Tristan Cairo, Daniel Luteijn, Ivar Bakermans, Henk Kaemmerer, Ivar Schulz, Milan van Eetveldt en Ceyson van Oevelen mogen ook naar het NK dat op 15 Juni in Nijmegen wordt gehouden. Alvast heel veel succes!!!

Wat zijn we super van start gegaan!.... er zijn een paar kleine wijzigingen, dus graag goed… Meer >

Het is gelukt! De aangekondigde overdekte locatie voor de zaterdagtraining is geregeld. (lees de informatie in zijn geheel… Meer >

Nieuwsbrief verzonden

12 mei 2020