International tournament Venray 2019

01 juni 2019 door -
Het International tournament Venray, alweer voor de 45e keer gehouden, geldt als een topper op de kalender. Dit toernooi is bekend om haar sterke internationale deelnemersveld. Namens de Rosmalense Judo Club deden Sanne Tadema en invaller Tristan Cairo mee. Tristan traint bij JudoGoes maar door een uitvaller aan de Rosmalense kant kon Tristan dankbaar gebruik maken van    een ticket voor deelname. Sanne heeft pech de 1e partij en verliest deze nipt. Gelukkig weet ze zich terug te knokken in de wedstrijd met 2 winstpartijen. Met verlies in de 4e partij is het toernooi voor haar over maar als eerstejaars en een nieuwe gewichtsklasse kan Sanne trots terugkijken op een geslaagd toernooi. Tristan weet zich tot de kwartfinales te knokken in zijn grote poule maar na 2x verlies is ook voor hem het toernooi over. Iedereen top gedaan en invalcoach Siemen bedankt voor het coachen! Op de foto is Sanne te zien met haar heldin Juul Franssen.

Hier vind je het overzicht van de aanvangstijden voor de regiowedstrijden op zondag 8 December in Middelrode, die gehouden worden in… Meer >

Ippon Trophy Antwerpen 2019

01 december 2019
Antwerpen - De Ippon Trophy Antwerp kids edition is ondertussen een vaste prik op de wedstrijdkalender van de Rosmalense Judo Club.… Meer >