RJC@Lund(Zweden)2019

02 juni 2019 door -
In het lange hemelvaartsweekend was een klein gedeelte van de wedstrijdselectie afgereisd naar Lund(Zweden). Hier wordt jaarlijks een trainingsstage georganiseerd en een toernooi. Uit allerlei Europese landen wordt hieraan meegedaan. Een keer trainen en partijtje doen met een maatje uit een ander land is best spannend maar je merkt dan al snel dat je samen toch iets gemeenschappelijks hebt: liefde voor de sport en de wil om elkaar beter te maken. Internationale vriendschappen worden hier gesloten en  gegevens worden uitgewisseld zodat je elkaar kan blijven volgen en met elkaar kan  communiceren via Social Media. Yordi de Wild en Ivar Schulz hebben ook hard getraind en mooie partijen laten zien tijdens 1 van de vele randories. Tijdens het toernooi zet Yordi deze lijn door en wordt kampioen van zijn poule. Een hele mooie gouden medaille is zijn beloning dan ook. Donderdag was een rustdag tussen de vele trainingsuren. Op deze dag hebben ze een citytrip Kopenhagen gedaan met natuurlijk een bezoek aan het schitterende stadspretpark Tivoli. De begeleiding door de trainers/coaches Bruno en Srecko Čulo was weer top en graag willen we hun weer bedanken voor deze onvergetelijke ervaring voor onze judoka's.

Nadat de Rosmalense Judo Club op toernooi en stage in Bosnië was geweest was het plan ontstaan om de Bosniërs ook met Nederland… Meer >

Nijmegen- De Open Nijmeegse was vandaag de arena voor het wedstrijdteam van de Rosmalense Judo Club. Ze waren niet alleen gekomen want… Meer >

Herfstvakantie

09 oktober 2019