RJC@Lund(Zweden)2019

02 juni 2019 door -
In het lange hemelvaartsweekend was een klein gedeelte van de wedstrijdselectie afgereisd naar Lund(Zweden). Hier wordt jaarlijks een trainingsstage georganiseerd en een toernooi. Uit allerlei Europese landen wordt hieraan meegedaan. Een keer trainen en partijtje doen met een maatje uit een ander land is best spannend maar je merkt dan al snel dat je samen toch iets gemeenschappelijks hebt: liefde voor de sport en de wil om elkaar beter te maken. Internationale vriendschappen worden hier gesloten en  gegevens worden uitgewisseld zodat je elkaar kan blijven volgen en met elkaar kan  communiceren via Social Media. Yordi de Wild en Ivar Schulz hebben ook hard getraind en mooie partijen laten zien tijdens 1 van de vele randories. Tijdens het toernooi zet Yordi deze lijn door en wordt kampioen van zijn poule. Een hele mooie gouden medaille is zijn beloning dan ook. Donderdag was een rustdag tussen de vele trainingsuren. Op deze dag hebben ze een citytrip Kopenhagen gedaan met natuurlijk een bezoek aan het schitterende stadspretpark Tivoli. De begeleiding door de trainers/coaches Bruno en Srecko Čulo was weer top en graag willen we hun weer bedanken voor deze onvergetelijke ervaring voor onze judoka's.

Bosnië en Herzegovina, een nog niet door Westerse landen ontdekt pareltje. Waar in het naastgelegen Kroatië al het massa toerisme… Meer >

Op Pinkstermaandag waren we met een groot gedeelte van de wedstrijdselectie te gast bij JudoGoes. Hier werd onder leiding van Cor… Meer >

Zondag morgen 2 juni staat het regiotoernooi Schijndel op het programma. De Rosmalense Judo Club is weer goed vertegenwoordigd, coach… Meer >

Het International tournament Venray, alweer voor de 45e keer gehouden, geldt als een topper op de kalender. Dit toernooi is bekend om… Meer >