Geweldige resultaten bij regiotoernooi Schijndel

03 juni 2019
Zondag morgen 2 juni staat het regiotoernooi Schijndel op het programma. De Rosmalense Judo Club is weer goed vertegenwoordigd, coach en trainer Patrick reist samen met coach Jens en scheidsrechter Nils van de Wetering af naar Schijndel om maar liefst 14 pupillen te begeleiden.......

De judoka’s, waaronder enkele toernooi debutanten uit Rosmalen, krijgen eerst een zeer uitgebreide uitleg van de organisatie uit Schijndel over wat te verwachten op een regiotoernooi judo.
Daarna kunnen we van start.

De eerste Rosmalense judoka’s deze dag zijn Boris, Daan, Dean, Quint en Kjell.
De judoka’s leveren allemaal mooie partijen af. Zo zien we onder andere een Rosmalense tweestrijd tussen Boris en Daan.
Ook zijn de verschillen soms zo klein in de partijen, dat zowel na de reguliere 2 minuten judo als na de aanvullende extra minuut er geen scores behaald zijn. Dit gebeurde bij Quint. Op scheidsrechtersbeslissing won hij de wdstrijd. Omdat Quint ook zijn overige partijen won, behaalde hij een knappe eerste plaats – en dat als debutant!
Daan en Kjell weten na winst van enkele partijen beide de zilvere beker mee naar huis te nemen en Boris en Daan worden derde in hun poules.

Alle uitslagen:

1e prijs voor:
Huub Sleutjes
Quint Geeris
Caspar Schreuder
Co Coster

2e prijs voor:
Kjell Corijn
Guus Kropman
Daan Dikmans
Wassim Marouani

3e prijs voor:
Kayleigh vd Hanenberg
Dean Fernald
Riley Fernald
Tom Schoor
Boris Bartos
Milan van Venrooij

Allemaal supergoed gedaan...... gefeliciteerd met jullie prijzen en de mooie ervaring, wij zijn trots op jullie en wees vooral trots op jezelf!

Coaches Jens & Patrick en scheids Nils bedankt voor jullie inzet vandaag! Zonder jullie was het niet zo'n succes!

Bosnië en Herzegovina, een nog niet door Westerse landen ontdekt pareltje. Waar in het naastgelegen Kroatië al het massa toerisme… Meer >

Op Pinkstermaandag waren we met een groot gedeelte van de wedstrijdselectie te gast bij JudoGoes. Hier werd onder leiding van Cor… Meer >

RJC@Lund(Zweden)2019

02 juni 2019