Te gast in het Zeeuwse land

10 juni 2019 door -
Op Pinkstermaandag waren we met een groot gedeelte van de wedstrijdselectie te gast bij JudoGoes. Hier werd onder leiding van Cor Moerman en Bruno Culo een wedstrijd/randoritraining gevolgd samen met de judoka's van JudoGoes en JVBreskens. Het voordeel van zo'n grote groep is dat je een keer kunt trainen en een judopartijtje kunt doen met een andere judoka dan waarmee je bijna altijd traint. En vooral is het leuk om met zoveel andere judoka's te trainen die allemaal liefde hebben voor de sport. Na dik 2 uur trainen werd er afgesloten met een looptraining in de buurt van het Omnium. Na al dat harde trainen is er nog een groot gedeelte van de groep het zwembad ingetrokken waar het ene na het andere snelheidsrecord op de glijbaan werd verbroken. Na al die inspanningen ging dan een zeer gezonde maaltijd er dan ook wel in. JudoGoes bedankt voor de gastvrijheid en trainers Cor en Bruno voor jullie inzet!