Teambuilding in de modder!

07 september 2019 door -

Met tot je enkels ren je door de modder. In de verte zie je je teammaatjes al de bocht omgaan. Harder, inhalen, gaat door je heen. Wow de volgende hindernis is een grote houten wand. Je kijkt omhoog, hoe ga ik dit nu doen? Dan komt opeens het hoofd van die oudere judoka boven de wand uit en steekt een hand uit om je omhoog te trekken. Opeens word je opgetild door je coach en nog een teammaatje. Yess, dat is samenwerken!!!! De Wedstrijdselectie van Rosmalen blijkt dan echt een team te zijn.

Op 7 September werd de Strong Viking Run in Nijmegen gehouden, dankzij de sponsorbijdrage van de Joannes Bosco stichting, die het samenwerken van kinderen stimuleert. Met deze sponsering kon bijna de voltallige wedstrijdselectie aan deze run deelnemen. Coach Bruno pepte zijn pupillen al op en gaf instructie dat we als echte Vikings aan deze run gingen deelnemen. Dat betekent niemand blijft achter, samen starten, samen finishen, de oudere judoka’s helpen de kleintjes. Met die missie gingen we het parcours op. Hellingen, klimbanen en diepe modderbaden waren de obstacles. Sommigen gingen kopje onder in de modder maar alle hindernissen werden als team overwonnen. Na 5 km rennen kwam de finish in zicht. Hier werd met vuurwerk de binnenkomst gevierd. Een warme douche was daarna zeer welkom en daar werd grif gebruik van gemaakt. Het team is klaar is voor het nieuwe judoseizoen!!!

Wat zijn we super van start gegaan!.... er zijn een paar kleine wijzigingen, dus graag goed… Meer >

Het is gelukt! De aangekondigde overdekte locatie voor de zaterdagtraining is geregeld. (lees de informatie in zijn geheel… Meer >

Nieuwsbrief verzonden

12 mei 2020