Nieuws

Nieuwsbrief augustus 2019

20 augustus 2019 door Miriam van den Boogaard
www.rosmalensejudoclub.nl

Nieuwsbrief augustus 2019 …..de trainingen zijn weer begonnen

 

Hajimé

De eerste trainingen zijn weer van start, en niet alleen op school starten ze met nieuwe leerlingen, ook wij verwelkomen dit seizoen weer een aantal nieuwe enthousiaste judoka’s: welkom bij de club!

Regiotoernooi Rosmalen 22 september 2019

Al over een maand vindt ons eigen regiotoernooi plaats in sporthal De Hazelaar. Natuurlijk verwachten we al onze judoka’s als deelnemer of als vrijwilliger deze dag in de sporthal.

Reserveer dus in je agenda en meld je aan!


 

Vrijwilligers gezocht voor het regiotoernooi

Vele handen maken het werk licht, schreven we al in onze nieuwsbrief voor de vakantieperiode. We kunnen nu eenmaal niet zonder vrijwillige handen die aan onze mooie vereniging bouwen. Zoals jullie hebben kunnen lezen, is er geen activiteitencommissie maar vragen we voor de losse activiteiten aan ouders en de oudere jeugd wie dit willen organiseren.

Het regiotoernooi van 22 september staat in de steigers met dank aan Marianne van Munster die het bestuur en trainers daarbij ondersteunt,  vele handjes zijn ons al aangeboden om te helpen dus dat gaat super! We zijn echter nog niet helemaal rond met de planning. Want hoe mooi het ook is om in de Hazelaar het toernooi te organiseren, dat vraag nu eenmaal meer inspanningen dan in onze eigen dojo.  

Jullie hulp is welkom, klein of groot. We zoeken hulp voor verschillende rollen. Regelmatig zit  Marianne van Munster langs de judomat om te inventariseren  wie waarvoor kan worden ingezet. Op alle trainingsdagen proberen we te regelen dat langs de mat kan worden aangemeld……maar mocht je ons mislopen mail dan even naar info@rosmalensenjudoclub.nl en meld je aan als vrijwilliger voor een van de taken. We zoeken: gastheren, gastvrouwen, mattenleggers, EHBO-ers,  mensen voor de catering, mensen die vooraf spullen klaarzetten maar ook mensen die nadien alles weer opruimen. Kun je een uurtje helpen dan bied je al weer verlichting aan de andere vrijwilligers. Wanneer? Zondag 22 september tussen 7.30 en 14.30 uur. (Toernooi is van 9.00 – 13.00 uur)Iedere hulp is welkom.

 (* we maken een voorbehoud voor het opbouwmoment want de kans is aanwezig dat we dit op zaterdagavond 21 september al kunnen van 19.00 – 20.15 uur. Hoe mooi zou dat zijn! Dus reserveer ook even dat moment in de agenda.)

Prijsjes gezocht voor de loterij

We zijn op zoek naar prijsjes voor de loterij tijdens het toernooi. Dat kan echt van alles zijn, zolang het maar nieuw is. Dus heb je nog leuke spullen liggen die prima als mooie prijs kunnen dienen, of kun je wat leuke prijzen regelen bij bedrijven? Wat het altijd goed doet zijn levensmiddelenpakketten, die kan iedereen gebruiken.  Kun je wat regelen, dan zou dat tof zijn!

Alles is van harte welkom!  Verzamel het even en geef ons een seintje via info@rosmalensejudoclub.nl , dan spreken we wat af.

Embleem op je judojasje

Wat zou het leuk zijn als al onze judoka’s te herkennen zijn aan het embleem van de Rosmalense Judo Club op hun jasje.  Schrijf je je in voor ons eigen toernooi dan krijg je hem dit keer cadeau, zorg dan wel dat hij op tijd op je jasje is gezet. Meld bij de inschrijving wel even dat je graag een embleem wil ontvangen.

En er is meer nieuws …….

Grote clubactie

Bereid je alvast voor: binnenkort start de grote clubactie weer. Hij loopt in ieder geval ook tijdens ons regiotoernooi dus ook daar willen we proberen wat loten te verkopen. Van de opbrengst kunnen we zeker weer een leuke activiteit organiseren…..en de spaarkas moet natuurlijk ook worden gevuld, volgend jaar bestaan we tenslotte 55 jaar! Meer informatie volgt binnenkort.

Nieuws voor de training van Srecko op donderdag avond.

De donderdagavondtraining van Srecko is met een half uurtje verlengd, zodat hij meer tijd heeft om de bijzondere technieken over te brengen op de judoka’s. De trainingstijd op de donderdag is dus van 19.00 tot 20.30 uur. De eerste reacties op deze verlenging zijn positief, dat gaan we zeker terugzien in de wedstrijden. Maar er is meer:

Wedstrijdgroep in twee selecties verdeeld

We merken in de trainingen van Bruno dat het conditieverschil tussen de al wat langer trainende wedstrijdgroep-judoka’s en de nieuwere wedstrijdjudoka’s erg groot is. We hebben daarom de wedstrijdselectie in twee groepen verdeeld. Wedstrijdgroep A dat zijn de judoka’s die al langer met Bruno trainen en al flink gewend zijn aan de trainingswijze en randori’s. Wedstrijdgroep B is de groep die wat korter of nieuw in de wedstrijdtraining meedraait.

De judoka's van wedstrijdgroep B trainen voortaan op donderdag om van 19.00 tot 20.30 uur om zich goed te kunnen voorbereiden op de overstap naar de bondswedstrijden. Zij trainen samen met de leden van wedstrijdgroep A maar op donderdag is dat onder leiding van Srecko meer gericht op techniek en iets minder zwaar op de conditie en randori's.

Beide groepen trainen dus op donderdag bij Srecko, daarnaast blijft wedstrijdgroep A ook op zaterdag trainen onder leiding van Bruno.

Wil je weten of en voor welke wedstrijdgroep je in aanmerking komt, informeer dan even bij  je trainer.

16 plus judo op zondag

De trainingen op zondag zijn een mooi succes, iedere week staat er een leuke groep op de mat. Allemaal mensen met liefde voor de judosport.

Heb je zin om mee te trainen? Ken je iemand die het judo-en eigenlijk wel weer op wil pakken? Kom vooral eens langs op zondagmorgen om 10.00 uur ….. wedden dat je enthousiast wordt?

 

De campagne van de Rabobank start binnenkort

Rabobank  ’s-Hertogenbosch en omstreken start binnenkort weer met haar stemronde om zodoende een bijdrage te leveren aan verschillende verenigingen in ’s-Hertogenbosch en omstreken.

Wat vragen we van je?

Om iedereen die je kent (en ook binnen je eigen gezin) erop te attenderen dat als je een bankrekening hebt bij de Rabobank ’s-Hertogenbosch e.o.  je mag stemmen. Wat je daarvoor moet doen is te zorgen dat je je e-mailadres hebt staan in je bankrekeninggevens. Zodat de bank je kan mailen. (heb je meerdere rekeningen, dan heb je ook meerdere stemmogelijkheden, mits je verschillende mailadressen hebt ingevoerd)

Je krijgt dan automatisch een stemmail in je mailbox waarmee je vervolgens je stem kunt uitbrengen op de Rosmalense Judo Club.

Dit keer sparen we voor een muziekinstallatie om te kunnen gebruiken bij trainingen en activiteiten.

Stemmen dus! Ook hierover volgt nog meer informatie, maar je e-mailadres is belangrijk, dus zorg ervoor dat dat bij de Rabobank bekend is.

Help je mee? …..

Bestuur zoekt een nieuwe penningmeester

Heb je affiniteit met cijfers? Vind je het leuk om deel uit te maken van het bestuur? Dan vragen wij je om contact op te nemen met een van de bestuursleden en je interesse kenbaar te maken. We gaan graag met je in gesprek om af te stemmen wat we van elkaar verwachten en hoe we elkaar het best kunnen versterken. Mailen kan ook naar info@rosmalensejudoclub.nl Of geef het door tijdens onze wervingsronde voor het regiotoernooi.

Privacywetgeving vraagt om aandacht (update: ingevuld)

Alles is keurig ingericht zoals de privacywet van ons vraagt, daarom is het nu een mooie tijd om het stokje over te dragen aan iemand die het leuk vindt om voor de Rosmalense Judo Club met regelmaat te toetsen of we voldoen aan deze wetgeving en ons hierin te adviseren / te helpen. Heb je interesse, laat dat dan weten aan een van de bestuursleden, we gaan hierover graag met je in gesprek. Mailen kan ook naar info@rosmalensejudoclub.nl Of geef het door tijdens onze wervingsronde voor het regiotoernooi.

Contactpersoon Sjors Sportief (update: ingevuld)

Tweemaal per jaar doet onze club mee aan de activiteiten van Sjors Sportief, we bieden dan basisschoolleerlingen de mogelijkheid om kennis te maken met de mooie judosport.

Dit vraagt wat coördinatie, mail en organisatie. Per keer zo’n 4 uurtjes.

Wie vindt het leuk om deze rol op zich te nemen. De basisinformatie is al opgenomen in het bestand, er is een login en het werkt heel gebruiksvriendelijk. Neem daarvoor contact op met Miriam van den Boogaard (miriam.boogaard@home.nl). Binnenkort worden de eerste sjors-sportief-boekjes al weer uitgereikt. We bieden kennismakingstrainingen aan in november, dat is het moment waarop we zo’n vier uurtjes van je vragen.

Kascontrolecommissie

We laten graag onze boekhouding checken. Wie van de ouders wil dat doen, we zoeken daarvoor twee personen. Aanmelden kan via info@rosmalensejudoclub.nl.

Dat was voorlopig wel weer even genoeg informatie…. Wij wensen iedereen een heel fijn seizoen toe.

 

Het bestuur van de Rosmalense Judo Club: Ferry, Anne-Marie, Casper, Erika en Miriam.


 
www.rosmalensejudoclub.nl
    Wat zijn we super van start gegaan!.... er zijn een paar kleine wijzigingen, dus graag goed… Meer >
 
www.rosmalensejudoclub.nl
Het is gelukt! De aangekondigde overdekte locatie voor de zaterdagtraining is geregeld. (lees de informatie in zijn geheel… Meer >
 

Nieuwsbrief verzonden

12 mei 2020
Afgelopen weekend hebben jullie in je mailbox de nieuwsbrief ontvangen met daarin de nodige informatie over de hervatting van de… Meer >
 
www.rosmalensejudoclub.nl
  Na weken thuis alleen trainen, via onlinetrainingen, zelf een keertje hardlopen of hoogstens via online met je maatjes was… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
06-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
09-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015 - Rosmalense Judo Club | www.rosmalensejudoclub.nl | Bisschop Bekkerslaan 4 | 5242 BN Rosmalen | info@rosmalensejudoclub.nl
Terug naar boven