Aanvangstijden regio toernooi De Wa Kwai Veghel op 13 oktober 2019

08 oktober 2019

Hier vind je het overzicht van de aanvangstijden voor de regiowedstrijden op zondag 13 oktober 2019 in Veghel,

die gehouden worden in Sportpark Prins Willem Alexander 8, in Veghel

De poule indeling en aanvangstijden zijn als volgt.........

Naam Poule Aanwezig Aanvang
Daan Dikmans B01

Noah Peters B02

Sterre Elfring B03M

Guus Kropman B04

Caspar Schreuder B06

Huub Sleutjes C03

Neala Janse C03M

Kayleigh van den Hanenberg C04M

Aanwezige begeleiding namens RJC:
Coaching: Vanwege toernooi is er geen begeleiding vanuit de wedstrijdgroep, om 9 uur is Bart van den Hanenberg aanwezig, de 10 uur groep kan zich melden bij één van de ouders van Huub Sleutjes en om 11.30 neemt Piet Elfring (vader van Jimi en Sterre) de coaching op zich.
Scheidsrechter: Kalle Postma
Wanneer je ziek bent kun je dat doorgeven op telefoonnummer 06-30902935

Waar let je op als je aan een regiotoernooi deelneemt
  • Als je binnenkomt, meld je je bij de ouder die jouw blok coacht (om 9 uur is Bart van den Hanenberg aanwezig, de 10 uur groep kan zich melden bij één van de ouders van Huub Sleutjes en om 11.30 neemt Piet Elfring (vader van Jimi en Sterre) de coaching op zich.).
  • Sportiviteit en plezier staan op nummer 1!
  • Je gaat in je witte judogi (judopak) de mat op, je blauwe judogi laat je thuis.
  • Meisjes dragen onder hun judogi een wit shirt, jongen dragen geen hemd of shirt onder hun judogi.
  • Je neemt slippers mee voor de hygiëne in de dojo en sokken voor tussen de wedstrijden door, zodat je voeten niet koud worden.
  • Zorg dat je nagels van je vingers en tenen netjes kort en niet scherp zijn, zodat je jezelf en anderen niet verwondt.
  • Draag geen sieraden als je de mat op gaat.
  • Je hebt een gevulde buik en drinkfles mee, zonder brandstof kun je niet sporten.
  • Als je het erg spannend vindt, laat het dan weten aan de coaches, ze zijn er speciaal voor jou.
Als je nog vragen hebt, dan kun je die stellen aan de wedstrijdleiding tijdens het toernooi, of voorafgaand aan het toernooi aan je trainer tijdens de lessen.

We wensen je alvast heel veel succes en vooral plezier.

Judogroet, Ferry en Erica

Nadat de Rosmalense Judo Club op toernooi en stage in Bosnië was geweest was het plan ontstaan om de Bosniërs ook met Nederland… Meer >

Nijmegen- De Open Nijmeegse was vandaag de arena voor het wedstrijdteam van de Rosmalense Judo Club. Ze waren niet alleen gekomen want… Meer >

Herfstvakantie