Open Nijmeegse kampioenschappen 2019

12 oktober 2019 door -
Nijmegen- De Open Nijmeegse was vandaag de arena voor het wedstrijdteam van de Rosmalense Judo Club. Ze waren niet alleen gekomen want ook een groep Bosnische kinderen waren mee afgereisd. Deze kinderen verblijven oa bij diverse gastouder gezinnen in Breda en Rosmalen. Zij zullen morgen ook deelnemen aan de stage in Nijmegen en op maandag zal er gezamelijk getraind worden in de dojo te Rosmalen. Het was een pittig toernooi waarin Maurits Schreuder knap kampioen wordt in zijn klasse. De debuterende (op bondstoernooien) Kjell Corijn wordt schitterend 2e. Ook Tijn Molenaar die nog niet zolang bij de selectie zit wordt 3e. Extra zuur was het voor Hidde Zeeuwe die om brons verliest. Yordi, Jimi, Reza, Bjarne, Julian, Ivar, Daan en Jonas laten goede partijen zien maar halen het podium niet. Wel steken ze weer wat ervaring in hun judotas waar coach Bruno Čulo weer verder mee aan de slag kan gaan. Iedereen gefeliciteerd met de resultaten!

Prachtige resultaten Rosmalense judoka’s bij Regiotoernooi Boekel Op zondag 10 november werd in Boekel het jaarlijkse… Meer >

We mogen ze nog even verkopen, de loten van de grote clubactie. Met de opbrengst kunnen we volgend jaar tijdens ons jubilieumjaar iets… Meer >

Open Bredase 2019

03 november 2019