Open Bredase 2019

03 november 2019 door -

Breda – De Open Bredase Judo is voor coach Bruno een thuiswedstrijd. 13 judoka’s van de Rosmalense Judo Club kwamen hem hierbij helpen. Breda is een sterk bezet toernooi, alle topclubs en buitenlandse clubs zijn hier aanwezig. Guus Kropman maakt vandaag zijn debuut bij de bondswedstrijden helaas was dit debuut na 2 verloren wedstrijden over. Kjell Corijn weet nog een partij te winnen maar strandt ook voortijdig in de poule.

Kalle Postma en Daan Smetsers zitten in één poule en hebben alleen elkaar als tegenstander. Daarom laten ze zich overschrijven naar een klasse hoger. Dit pakt helaas niet goed uit en na ieder 2x verlies is het toernooi voor hun over.

Jonas Cortvriend, Hidde Zeeuwe, Tijn Molenaar en Jens vd Wetering halen vandaag ook het podium niet in hun stevige U15 poules. Jimi Elfring, Bjarne Corijn en Reza van Geffen laten mooie partijen zien maar helaas stopt het toernooi ook voor hen met het podium in zicht. Reza wordt bikkel van de dag door met een blessure toch de mat weer op te gaan. Maurits Schreuder en Julian Pith knokken zich alletwee naar de finale van ieders klasse. Die gaat bij alletwee nipt verloren maar ze verdienen hier beiden het zilver mee. Gefeliciteerd heren! Iedereen heeft weer huiswerk meegekregen waar de komende weken verder mee aan de slag wordt gegaan!

Dutch Open Espoir 2020

12 januari 2020
Dit weekend werd de Matsuru Dutch Open Espoir te Eindhoven gehouden. Dit toernooi geldt als de Open Nederlandse kampioenschappen voor… Meer >

Rosmalense Judo Club start op 3 maart 2020 met kleuterjudo   Niet elke sport is geschikt om al vanaf erg jonge leeftijd te… Meer >