Aanvangstijden regio toernooi Boekel op 10 november 2019

05 november 2019

Hier vind je het overzicht van de aanvangstijden voor de regiowedstrijden op zondag 10 november 2019 in Boekel,

die gehouden worden in Sporthal de Burcht, bernhardstraat 11 Boekel.

De poule indeling en aanvangstijden zijn als volgt.........

Naam Poule Aanwezig Aanvang
Daan Dikmans

Quint Geeris

Sterre Elfring

Huub Sleutjes

Karlijn Schipper

11.45 uur

12.00 uur

Kayleigh van den Hanenberg

Aanwezige begeleiding namens RJC:
Coaching: Vanwege toernooi is er geen begeleiding vanuit de wedstrijdgroep, om 9.15 uur is Piet Elfring (vader van Jimi en Sterre) aanwezig en om 11.45 neemt Bart van den Hanenberg (vader Kayleigh) de coaching op zich.

Waar let je op als je aan een regiotoernooi deelneemt
  • Als je binnenkomt, meld je je bij de ouder die jouw blok coacht .
  • Sportiviteit en plezier staan op nummer 1!
  • Je gaat in je witte judogi (judopak) de mat op, je blauwe judogi laat je thuis.
  • Meisjes dragen onder hun judogi een wit shirt, jongen dragen geen hemd of shirt onder hun judogi.
  • Je neemt slippers mee voor de hygiëne in de dojo en sokken voor tussen de wedstrijden door, zodat je voeten niet koud worden.
  • Zorg dat je nagels van je vingers en tenen netjes kort en niet scherp zijn, zodat je jezelf en anderen niet verwondt.
  • Draag geen sieraden als je de mat op gaat.
  • Je hebt een gevulde buik en drinkfles mee, zonder brandstof kun je niet sporten.
  • Als je het erg spannend vindt, laat het dan weten aan de coaches, ze zijn er speciaal voor jou.
Als je nog vragen hebt, dan kun je die stellen aan de wedstrijdleiding tijdens het toernooi, of voorafgaand aan het toernooi aan je trainer tijdens de lessen.

We wensen je alvast heel veel succes en vooral plezier.

Judogroet, Ferry en Erica

Prachtige resultaten Rosmalense judoka’s bij Regiotoernooi Boekel Op zondag 10 november werd in Boekel het jaarlijkse… Meer >

We mogen ze nog even verkopen, de loten van de grote clubactie. Met de opbrengst kunnen we volgend jaar tijdens ons jubilieumjaar iets… Meer >

Open Bredase 2019