Ippon Trophy Antwerpen 2019

01 december 2019 door -
Antwerpen - De Ippon Trophy Antwerp kids edition is ondertussen een vaste prik op de wedstrijdkalender van de Rosmalense Judo Club. Helaas was er dit jaar maar een klein groepje judoka's die aan dit goed georganiseerde toernooi meedeed namens RJC. Hidde Zeeuwe, Sanne Tadema en Yordi de Wild hadden de taak om de eer hoog te houden en met die missie waren ze ook naar Antwerpen afgereisd. Sanne en Yordi hadden vooral problemen met de Nederlanders in hun poule en beiden zien ze ook die partij verloren gaan. Gelukkig herpakken ze zich en winnen knap de tweede prijs. Hidde wint 1 partij minder en pakt hiermee een gedeelde derde plaats. Uiteindelijk gaat het niet om de prijzen maar om de stapjes die je maakt, soms vooruit, soms een paar achteruit om vervolgens weer vooruit te gaan dit is wedstrijdjudo. Vallen en weer opstaan! Na afloop werd er nog een restaurant aangedaan waar alles nog eens grondig geëvalueerd werd door coach Bruno, zijn pupillen en ouders.

Dutch Open Espoir 2020

12 januari 2020
Dit weekend werd de Matsuru Dutch Open Espoir te Eindhoven gehouden. Dit toernooi geldt als de Open Nederlandse kampioenschappen voor… Meer >

Rosmalense Judo Club start op 3 maart 2020 met kleuterjudo   Niet elke sport is geschikt om al vanaf erg jonge leeftijd te… Meer >