Trainingsstage Hoogvliet

29 december 2019 door -
Jaarlijks wordt er tussen kerst en Oud&Nieuw in Rotterdam een grote judotrainingsstage gehouden. Met meer dan 500 deelnemers uit verschillende landen wordt dit evenement altijd druk bezocht. Vanuit de Rosmalense Judoclub deden Jonas Cortvriend, Sanne Tadema en Yordi de Wild mee. Een paar dagen met hun judomaatjes, die ze vaak normaal alleen tijdens toernooien tegenkomen, oefenwedstrijdjes draaien zodat alle worpen, klemmen en verwurgingen weer goed geoefend kunnen worden. Vanuit JudoGoes kregen ze ondersteuning van Cor, André, Tessa en Pim zodat voor, tijdens en na de training alles gelijk geëvalueerd werd. Hiervoor hartelijk dank! Volgende week zullen er judoka's van RJC meedoen aan de trainingsdag bij Judoschool Pot. 4 Januari start de wedstrijdtraining weer.

Dutch Open Espoir 2020

12 januari 2020
Dit weekend werd de Matsuru Dutch Open Espoir te Eindhoven gehouden. Dit toernooi geldt als de Open Nederlandse kampioenschappen voor… Meer >

Rosmalense Judo Club start op 3 maart 2020 met kleuterjudo   Niet elke sport is geschikt om al vanaf erg jonge leeftijd te… Meer >

Trainingsdag JudoSchool Pot

02 januari 2020
2020, een nieuw jaar en weer een volle wedstrijdagenda. Net na de oliebollen en het vuurwerk is het dan ook weer heerlijk om met je… Meer >

Nog 1x knallen in Belgie!

21 december 2019
Het laatste toernooi op de wedstrijdkalender van RJC werd in Belgie gehouden. Sanne Tadema en Yordi de Wild wilden nog 1 keer gaan… Meer >