Trainingsstage Hoogvliet

29 december 2019 door -
Jaarlijks wordt er tussen kerst en Oud&Nieuw in Rotterdam een grote judotrainingsstage gehouden. Met meer dan 500 deelnemers uit verschillende landen wordt dit evenement altijd druk bezocht. Vanuit de Rosmalense Judoclub deden Jonas Cortvriend, Sanne Tadema en Yordi de Wild mee. Een paar dagen met hun judomaatjes, die ze vaak normaal alleen tijdens toernooien tegenkomen, oefenwedstrijdjes draaien zodat alle worpen, klemmen en verwurgingen weer goed geoefend kunnen worden. Vanuit JudoGoes kregen ze ondersteuning van Cor, André, Tessa en Pim zodat voor, tijdens en na de training alles gelijk geëvalueerd werd. Hiervoor hartelijk dank! Volgende week zullen er judoka's van RJC meedoen aan de trainingsdag bij Judoschool Pot. 4 Januari start de wedstrijdtraining weer.