Trainingsdag JudoSchool Pot

02 januari 2020 door -
2020, een nieuw jaar en weer een volle wedstrijdagenda. Net na de oliebollen en het vuurwerk is het dan ook weer heerlijk om met je sport bezig te zijn, lekker weer de tatami op om weer wedstrijdritme op te bouwen. Een gedeelte van het wedstrijdteam was daarom afgereisd naar het Gelderse Dieren waar Judoschool Pot een goed verzorgde trainingsdag hield. Namens RJC deden Jimi Elfring, Hidde Zeeuwe, Jonas Cortvriend, Yordi en Joey Wild mee. Er werd afgetrapt met anderhalf uur randories draaien. Hierna was het tijd voor een lunch langs de mat waarna het zwembad het volgende doel was. Op de waterglijbaan werd het 1 na het andere snelheidsrecord verbroken. Aan het eind van de middag ging iedereen terug naar de trainingszaal om het laatste blok randori te gaan draaien. Ook na een paar uur zwemmen werd dit nog met volle inzet gedaan. Een heerlijke Chinese maaltijd was dan ook de beloning voor elke judoka. Onze judoka's hebben genoten en we willen daarom Daniel Pot dan ook hartelijk danken voor zijn gastvrijheid!

Dutch Open Espoir 2020

12 januari 2020
Dit weekend werd de Matsuru Dutch Open Espoir te Eindhoven gehouden. Dit toernooi geldt als de Open Nederlandse kampioenschappen voor… Meer >

Rosmalense Judo Club start op 3 maart 2020 met kleuterjudo   Niet elke sport is geschikt om al vanaf erg jonge leeftijd te… Meer >

Trainingsstage Hoogvliet

29 december 2019
Jaarlijks wordt er tussen kerst en Oud&Nieuw in Rotterdam een grote judotrainingsstage gehouden. Met meer dan 500 deelnemers uit… Meer >

Nog 1x knallen in Belgie!

21 december 2019
Het laatste toernooi op de wedstrijdkalender van RJC werd in Belgie gehouden. Sanne Tadema en Yordi de Wild wilden nog 1 keer gaan… Meer >