Trainingsdag JudoSchool Pot

02 januari 2020 door -
2020, een nieuw jaar en weer een volle wedstrijdagenda. Net na de oliebollen en het vuurwerk is het dan ook weer heerlijk om met je sport bezig te zijn, lekker weer de tatami op om weer wedstrijdritme op te bouwen. Een gedeelte van het wedstrijdteam was daarom afgereisd naar het Gelderse Dieren waar Judoschool Pot een goed verzorgde trainingsdag hield. Namens RJC deden Jimi Elfring, Hidde Zeeuwe, Jonas Cortvriend, Yordi en Joey Wild mee. Er werd afgetrapt met anderhalf uur randories draaien. Hierna was het tijd voor een lunch langs de mat waarna het zwembad het volgende doel was. Op de waterglijbaan werd het 1 na het andere snelheidsrecord verbroken. Aan het eind van de middag ging iedereen terug naar de trainingszaal om het laatste blok randori te gaan draaien. Ook na een paar uur zwemmen werd dit nog met volle inzet gedaan. Een heerlijke Chinese maaltijd was dan ook de beloning voor elke judoka. Onze judoka's hebben genoten en we willen daarom Daniel Pot dan ook hartelijk danken voor zijn gastvrijheid!