Tuimeljudo / Kleuterjudo bij RJC

08 januari 2020

Rosmalense Judo Club start op 3 maart 2020 met kleuterjudo

Niet elke sport is geschikt om al vanaf erg jonge leeftijd te beoefenen. Judo echter bij uitstek wel!

Het is in die kleuterjaren geen doel om een goede judoka te worden, maar om vertrouwd te raken met andere kinderen middels stoeien en vallen. Onze leraren zijn opgeleid om dit alles te laten plaatsvinden in een rustige en speelse lessituatie. Vanaf 4 jaar is uw kind welkom.

Dat de kleuters uiteindelijk weer uitstromen naar andere sporten, maakt de lessen niet minder waardevol. Veel belangrijker dan latere medailles of banden zijn de kernwaarden die kinderen meenemen naar hun volgende levensfase.

Deze kernwaarden zijn: Respect, Discipline, Doorzetten en Zelfvertrouwen !

Denkt u dat dit tuimeljudo geschikt is voor uw kind, kom dan een proefles meedoen op 3 maart a.s. Wees er snel bij; we willen de groep klein houden, dus na 10 aanmeldingen, komt nummer elf al op de wachtlijst te staan.

Graag opgeven via het contactformulier op de website: www.rosmalensejudoclub.nl Aangekomen op de website, klikt u door naar CONTACT. Hier kunt u de naam en de leeftijd van uw kind aangeven en zal de club contact met u opnemen.

Dutch Open Espoir 2020

12 januari 2020
Dit weekend werd de Matsuru Dutch Open Espoir te Eindhoven gehouden. Dit toernooi geldt als de Open Nederlandse kampioenschappen voor… Meer >

Trainingsdag JudoSchool Pot

02 januari 2020
2020, een nieuw jaar en weer een volle wedstrijdagenda. Net na de oliebollen en het vuurwerk is het dan ook weer heerlijk om met je… Meer >

Trainingsstage Hoogvliet

29 december 2019
Jaarlijks wordt er tussen kerst en Oud&Nieuw in Rotterdam een grote judotrainingsstage gehouden. Met meer dan 500 deelnemers uit… Meer >

Nog 1x knallen in Belgie!

21 december 2019
Het laatste toernooi op de wedstrijdkalender van RJC werd in Belgie gehouden. Sanne Tadema en Yordi de Wild wilden nog 1 keer gaan… Meer >