Zuid Nederlandse Kampioenschappen -18 2020

17 februari 2020 door -
Afgelopen weekend werden in Gilze de Zuid Nederlandse kampioenschappen -18 gehouden. RJC was vertegenwoordigd met 3 judoka's. Daan Smetsers, Kalle Postma en Jonas Cortvriend. Jonas die dit jaar nog -15 is mocht in de hogere leeftijdsklasse gelijk ook debuteren in een hogere gewichtsklasse. Dit pakte nog niet goed uit en Jonas ziet al zijn wedstrijden verloren gaan. Daan Smetsers en Kalle Postma komen elkaar tegen in de strijd om brons die Kalle wint. Hiermee verdient Kalle ook een ticket voor het NK die gehouden wordt op 29 Februari te Den Haag. Kalle gefeliciteerd met je prijs!

Ivar Schulz die sinds kort bij Essink traint wordt kampioen in zijn klasse. Ook Ivar gefeliciteerd!

Rijen - Op deze stormachtige zondag werd in Rijen het Sprokkeltoernooi gehouden. Bruno was met een grote groep hierheen getrokken om… Meer >