Uitslagen Berlicum 17-04-2016

20 april 2016

Een knappe derde plaats voor Lars, maar vooral veel blessureleed in Berlicum.

Het judotoernooi in Berlicum staat bekend om het pittige deelnemersveld. Kalle, Eva en Kelly hadden te kampen met blessureleed en riskeerden het daarom niet om in dit deelnemersveld het blessureleed te vergroten.

Dennis moest in de -38 flink aan de bak, hij knokte zijn partijen voor wat hij waard was maar verloor deze helaas waardoor hij na twee partijen was uitgeschakeld.

Tyrese had het ook zwaar in de -42 maar wist toch mooi 2 partijen te winnen. Helaas volgden er twee verliespartijen en was ook hij uitgeschakeld.

Lars wist in een pittige pool in de -60 kg een hele mooie derde plaats te behalen.

Ivar, Peter en Zoe wisten een aantal partijen mooi te winnen maar wisten de noodzakelijke laatste partij niet te winnen, waardoor zij strandden in het zicht van het podium.

Menig judoka keerde huiswaarts met schrammen, blauwe plekken of pijnlijke spieren en banden. Maar er keerde er slechts 1 huiswaarts met een derde prijs.

Lars proficiat.