Wedstrijdjudoka’s zitten er warmpjes bij dankzij V.D.B. Bouwactiviteiten!

03 juli 2016

De rode judojasjes van de Rosmalense wedstrijdjudoka’s zijn inmiddels al een aantal jaren oud. Tijd om eens iets nieuws te dragen vond ondernemer John van der Burgt van V.D.B. Bouwactiviteiten B.V., de vader van onze wedstrijdjudoka Kelly en coach tijdens menig regiotoernooi!

Het resultaat mag er zijn: de wedstrijdjudoka’s die veel naar de grote toernooien gaan, zijn voortaan te herkennen aan een prachtige blauwgele sweater. Die kunnen ze tijdens de warming-up of tijdens het wachten lekker dragen onder hun wedstrijdpak.

In het koude Luxemburg kwam deze sweater al prima van pas. De judoka’s bedanken John van der Burgt voor deze mooie sponsoring. Onze judoka’s zitten er op de wedstrijden warmpjes bij.