Clubinfo

De Rosmalense Judo Club, opgericht in 1965, is een vereniging die nu al meer dan 50 jaar garant staat voor een optimale sportbeleving. Wekelijks wordt met veel plezier de judosport beoefend. Sport, plezier en gastvrijheid gaan hier dan ook hand in hand.

In de loop der jaren heeft de Rosmalense Judo Club een grote naam opgebouwd in de regio en ver daarbuiten. Doel is vooral om de kinderen weerbaarder te maken. Aspecten zoals discipline, respect naar anderen en zelfvertrouwen staan bij alle lessen hoog in het vaandel.

De enthousiaste kinderen nemen met grote regelmaat deel aan de regiotoernooitjes voor beginnende wedstrijdjudoka’s, maar er is ook een wedstrijdselectie die regelmatig deelneemt aan nationale en internationale wedstrijden. In de loop der jaren heeft menigeen judoka op het podium mogen staan bij grote bondstoernooien, districtskampioenschappen en zelfs op de Nederlandse kampioenschappen. Dit allemaal onder deskundige leiding van Michel van Meurs, Srecko Culo, Patrick Fernald en Bruno Culo (ook wedstrijdtrainer). Zij worden in hun lessen geassisteerd door diverse getalenteerde jeugdjudoka’s en enthousiaste ouders.

Neem kennis van het aanbod van de Rosmalense Judo Club en neem een kijkje in ons verenigingsleven of loop gerust eens een keer binnen.

U bent van harte welkom in onze dojo aan de Bisschop Bekkerslaan 4 te Rosmalen.

Met vriendelijke judogroet,

Bestuur Rosmalense Judo Club