Dutch Open Espoir 2020

12 januari 2020 door -
Dit weekend werd de Matsuru Dutch Open Espoir te Eindhoven gehouden. Dit toernooi geldt als de Open Nederlandse kampioenschappen voor de -15, -18 en -21 leeftijdsklasses. Meer dan 1700 judoka's uit allerlei landen zoals VS, Oekraine en Turkije waren hierheen getrokken om zich te meten met de rest van de top in Europa. Namens Rosmalen deden Sanne Tadema, Hidde Zeeuwe, Kalle Postma, Jonas Cortvriend en Yordi de Wild mee. Allen laten mooie partijen zien maar weten in dit sterk deelnemersveld geen podium te halen. Wel hebben ze weer een hoop ervaring opgedaan en hebben ze er toch maar mooi gestaan! Coaches Bruno en Srecko bedankt voor jullie onmisbare aanwezigheid en aanwijzingen voor onze judoka's tijdens dit prestigieuze toernooi.

Rosmalense Judo Club start op 3 maart 2020 met kleuterjudo   Niet elke sport is geschikt om al vanaf erg jonge leeftijd te… Meer >

Trainingsdag JudoSchool Pot

02 januari 2020
2020, een nieuw jaar en weer een volle wedstrijdagenda. Net na de oliebollen en het vuurwerk is het dan ook weer heerlijk om met je… Meer >

Trainingsstage Hoogvliet

29 december 2019
Jaarlijks wordt er tussen kerst en Oud&Nieuw in Rotterdam een grote judotrainingsstage gehouden. Met meer dan 500 deelnemers uit… Meer >

Nog 1x knallen in Belgie!

21 december 2019
Het laatste toernooi op de wedstrijdkalender van RJC werd in Belgie gehouden. Sanne Tadema en Yordi de Wild wilden nog 1 keer gaan… Meer >